Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:

i. Με αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο που επέλεξε ο χρήστης, στο συνεργάτη της εταιρίας μας, που κάνει την παράδοση (Επιπλέον χρέωση 2,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για περιοχές της ελληνικής επικράτειας και όχι για την Κύπρο.

ii. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται την πληρωμή με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, Diners και American Express. Για τις αγορές σας με χρήση κάρτας ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στη σχετική φόρμα παραγγελίας και συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία.

Σε περίπτωση που ο κάτοχος της κάρτας όπου έγινε η χρέωση είναι διαφορετικός από τον παραλήπτη της παραγγελίας, θα πρέπει να υποβάλετε στο πεδίο «Στοιχεία χρέωσης» τα αντίστοιχα στοιχεία και πληροφορίες επικοινωνίας με τον κάτοχο της κάρτας, ενώ στα «Στοιχεία Αποστολής» το επιθυμητό όνομα και διεύθυνση του παραλήπτη.

Χρησιμοποιούμε κάθε δυνατό μέσο ώστε να αποτρέψουμε την παράνομη χρήση πιστωτικών καρτών και άλλων επιλογών πληρωμής και να επιβεβαιώσουμε την απουσία δόλου σε κάθε παραγγελία. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε, ωστόσο, ότι μπορούμε να αποτρέψουμε την παράνομη χρήση πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη.

Σημειώνεται ότι οι αγορές με δόσεις δεν υποστηρίζονται.

iii. Με τραπεζική κατάθεση. Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας:

EUROBANK : GR4502602320000520201268497

ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΗΤΑ

Και να μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με mail στο info@amoreni.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας, προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας. Με τη λήψη του σχετικού αντιγράφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε άμεσα την παραγγελίας σας. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός 48 ωρών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται.

iv. Πληρωμή μέσω της πλατφόρμας PayPal. Το www.amoreni.gr δέχεται πληρωμές και μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας PayPal. Επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή, θα ανακατευθυνθείτε στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών PayPal (http://www.paypal.com).

v. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα επιλογής για την έκδοση ως φορολογικών παραστατικών είτε απόδειξης λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

vi. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνον με τους παρακάτω τρόπους:

α) Κατάθεση/Έμβασμα στον τραπεζικό μας λογαριασμό :

EUROBANK : GR4502602320000520201268497

ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ : ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΗΤΑ

β) Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.